Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 57

Aktualności

18 Paź

„W drodze do przemysłu 4.0”. Konkursowa wizja studenta PRz

Paweł Bielenda – student automatyki i robotyki – zajął drugie miejsce w konkursie „W drodze do przemysłu 4.0”. Konkurs jest organizowany w ramach konferencji Fabryka Przyszłości.
17 Paź

Stypendium Marszałka Województwa Podkarpackiego. Rusza nabór wniosków

Zarząd Województwa Podkarpackiego uruchomił program stypendialny pn. Stypendia Marszałka Województwa Podkarpackiego.
 
05 Paź

Złote Godło w programie Najwyższa Jakość QI 2016 dla WBMiL PRz

Złote Godło w programie Najwyższa Jakość QI 2016 dla WBMiL PRz
30 Wrz

Kompozyty konstrukcyjne. Nowy kierunek lotniczy na Politechnice Rzeszowskiej

Siedemnastu pracowników firmy PZL Mielec rozpocznie wkrótce studia z zakresu konstrukcji kompozytowych. To efekt umowy zawartej między mieleckimi zakładami i rzeszowską uczelnią techniczną.
 
26 Wrz

"Diamentowy Grant" dla doktoranta Politechniki Rzeszowskiej

W V edycji konkursu w ramach programu „Diamentowy Grant” jest mgr inż. Adrian Arendowski, absolwent kierunku biotechnologia na Wydziale Chemicznym.
21 Wrz

Wsparcie dla ruchu samolotów bezzałogowych. Projekt ERA na Politechnice...

21.09. br. na Politechnice Rzeszowskiej odbyło się spotkanie otwierające projekt ERA. Ma on pomóc samolotom bezzałogowym poruszać się w niesegregowanej europejskiej przestrzeni lotniczej.
 
19 Wrz

Politechnika Rzeszowska wysoko w Ogólnopolskim Systemie Monitorowania...

Absolwenci mechaniki i budowy maszyn (studia I stopnia) oraz lotnictwa i kosmonautyki (studia II stopnia) Politechniki Rzeszowskiej najszybciej znajdują pracę.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję